Nyhedsbrev oktober 2020

Tak for denne 2019 havesæson, min den første som formand. Aldrig har jeg været så meget i haven som i år.

Et byggeri – en renovering og tilbygningsopgave, som på papiret så meget tilforladeligt ud. Jeg havde blot glemt, at jeg var blevet tæt på 74 år, og tro mig, det er og bliver også det sidste store byggeprojekt, jeg går i gang med. Ikke fordi jeg ikke har nydt det, men mere fordi min krop ikke altid vil som jeg vil.

Men så kan jeg jo til gengæld hellige mig 100% til opgaven som formand, altså hvis osv. En opgave, som (også) har vist sig større, end jeg lige havde forudset, men dog stadig interessant.Vi har og vil i fremtiden hele tiden have fokus på det, der fremmer sammenholdet og mindsker det, der splitter os.

Som de fleste sikkert ved, har vi allerede lukket for vandet og afmonteret vandmålerne, da vejrudsigterne varsler frost. Det er dog stadigt muligt at komme i haverne. Bommene lukkes først sidst på ugen.Vi vil forsøge at gøre det muligt at bruge toiletbygningen, når vi kortvarigt er på besøg i haven. Der skal dog stadigvæk benyttes kode. Dem der i forvejen har købt kode kan benytte den; det er stadig muligt at købe koden og således benytte WCet på de korte besøg, i vores haver.

MEN-Men husk! det er ikke lovligt at benytte kolonihavehuset som ”helårsbeboelse”.Vi skal indrapportere til kommunen, hvis helårsbeboelse finder sted.

Endnu engang tak for denne sæson, vi ses til generalforsamlingen den 1. søndag i februar 2020.

Niels