Månedsbrev april 2020

Kære havelejere.

Så kom solen og varmen – herligt. Dejligt at se, at der er gang i haverne. Vi skal samtidig stadig holde afstand- en ikke helt naturlig adfærd, men det må og skal vi gøre.

Bestyrelsen har knoklet på og fået tryk på vandet fra vandcentret (ikke og forveksle med vandet fra oven- som vi sikkert er flere der har fået nok af i hvert fald for en tid).

Der er vendt op ned på mange ting i denne tid, men vi må forsøge at få så meget ud af foråret, sommeren og efteråret som muligt uden, at bryde reglerne fra såvel sundhedsmyndighederne- som almindelige regler for kolonihaver. Vi havde tænkt at afholde et medlemsmøde i forbindelse med den nye affaldsordning, men det er situationen taget i betragtning ikke en mulighed. Vi vender tilbage når vi får nye informationer.

Bestyrelsen har planer om at få registreret så meget som muligt i forbindelse med hvad der gemmer sig i hver havelodsjord! Dræn-elkabler-vandledninger og samletank.

Glædeligt at genbrugspladserne er genåbnet- så vi kan komme af med haveaffald mm.

Med hensyn til arrangementer i sæson 2020 er alt jo ikke som det plejer. I vil her på siden blive opdateret løbende, ligesom vi vil holde jer opdateret med hvad der vedrører kolonihaven.

Her op til Påske er der kommet vej-grus/sten blanding til reparation af huller i vejen. I kan finde vej-grus/sten bunkerne på p-pladserne. God ”fornøjelse” med vejarbejdet. Kontaktperson fra bestyrelsen er Fuzzy, have 58.