Nyheder

Nyheder

Månedsbrev juni 2020

Månedsbrev juni. Så blev det sommer, præcis den 1. juni. Efterhånden åbnes der flere og flere områder, der har været lukket ned p.gr.a corona. Det samme kan siges her i vores lille forening – vi har bl.a. åbnet mulighed for køb af toiletkode, om end stadig med strenge krav til hver enkelt bruger og ekstra … Læs videre “Månedsbrev juni 2020”

Udgivet i Månedsbrev | Kommentarer lukket til Månedsbrev juni 2020

Månedsbrev maj 2020

Vi er i gang – dog noget anderledes og lidt som” hvornår bliver jeg og verden omkring mig sig selv igen”! En gæste-håndværker i vores Haveforening udtrykte forleden, ”hvor er det dejligt at se den tiltagende forbedring af såvel haver som huse der sker, især i jeres Kolonihave”. Et skulderklap til alle. Udsagnet er helt … Læs videre “Månedsbrev maj 2020”

Udgivet i Månedsbrev | Kommentarer lukket til Månedsbrev maj 2020

Månedsbrev april 2020

Kære havelejere. Så kom solen og varmen – herligt. Dejligt at se, at der er gang i haverne. Vi skal samtidig stadig holde afstand- en ikke helt naturlig adfærd, men det må og skal vi gøre. Bestyrelsen har knoklet på og fået tryk på vandet fra vandcentret (ikke og forveksle med vandet fra oven- som … Læs videre “Månedsbrev april 2020”

Udgivet i Månedsbrev | Kommentarer lukket til Månedsbrev april 2020

Corona & kolonihaveliv

Følgende skrivelse er sendt fra Haveforbundet til Kolonihavernes bestyrelser og som jeg nu videreformidler til jer alle i vores haveforening Hedvigslund. I forbindelse med corona har vi fået en del spørgsmål om, hvordan man skal forholde sig i haveforeningerne. Vi samler løbende spørgsmål ind og svarer på dem i denne Q&A. OBS – VIGTIGT AT … Læs videre “Corona & kolonihaveliv”

Udgivet i Hedvigslund Haveforening | Tagget | Kommentarer lukket til Corona & kolonihaveliv

Nyhedsbrev marts 2020

Når virkeligheden overgår vores mareridt. Hvem kunne forudse, at vores lille Haveforening skulle åbne med en virkelighed og konsekvens, som oprindeligt begyndte i en anden verdensdel og tilsyneladende intet havde med os i Danmark at gøre? Pludselig blev Danmark lukket ned! på grund af en Global Coronasmitte! Vi kan håbe, at vi hver især vil … Læs videre “Nyhedsbrev marts 2020”

Udgivet i Hedvigslund Haveforening | Tagget | Kommentarer lukket til Nyhedsbrev marts 2020

Status på dræn

Lige nu er bestyrelsen i gang med at sikre, at drænet i haverne fungerer. Masser af vand i haverne er ikke usædvanligt lige nu, men derfor skal vores dræn selvfølgelig opfylde formålet med deres virke. Der er et par steder, som stadig ikke virker optimalt. Det kan skyldes almindelig ælde, men det kan også skyldes, … Læs videre “Status på dræn”

Udgivet i Hedvigslund Haveforening | Kommentarer lukket til Status på dræn

Glædelig jul

Kære kolonist Vi ønsker dig og din familie en Glædelig jul og godt nytår! Tak for kolonihaveåret 2019. Vi ser frem til et endnu et godt kolonihaveår i 2020. HUSK – Vi holder generalforsamling søndag den 2. februar 2020 kl. 10.00 i Foreningshuset. Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Venlig hilsen Bestyrelsen i Hedvigslund Haveforening

Udgivet i Hedvigslund Haveforening | Kommentarer lukket til Glædelig jul

Nyhedsbrev oktober 2020

Tak for denne 2019 havesæson, min den første som formand. Aldrig har jeg været så meget i haven som i år. Et byggeri – en renovering og tilbygningsopgave, som på papiret så meget tilforladeligt ud. Jeg havde blot glemt, at jeg var blevet tæt på 74 år, og tro mig, det er og bliver også … Læs videre “Nyhedsbrev oktober 2020”

Udgivet i Hedvigslund Haveforening | Kommentarer lukket til Nyhedsbrev oktober 2020

Haveårets afslutning 2019

Udgivet i Hedvigslund Haveforening | Kommentarer lukket til Haveårets afslutning 2019